Gry – pomoc techniczna – przekierowanie

  • sopia931
    Uczestnik
    Dołączył:12.2020
    Postów:1

    Mam problem z kodem aktywacyjnym do gry project cars 2 może ktoś pomóc??? jest nie wyrażny

    • Odpowiedź została zmieniona 7 miesięcy, 1 tydzień temu przez sopia931.
    Dominik262
    Uczestnik
    Dołączył:01.2021
    Postów:1

    Witam

    Kupiłem grę Empire total war . Mam klucz do wpisania . Aby to zrobić muszę wejść na strone: http://www.cdprojekt.pl/rejestracja . Niestety strony tejże nie chce mi znaleźć. Pytanie jak to teraz aktywować ? Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc

    Pomocyy12231123213132
    Uczestnik
    Dołączył:04.2021
    Postów:1

    Dzień dobry mam problem z grą dla brata “Gdzie jest nemo?” przy włączeniu cały czas pojawia sie czarny ekran, zresetowałem laptop dalej to samo nie wiem co robic

    JacksonMillerrJacksonMillerr
    Uczestnik
    Dołączył:04.2021
    Postów:1

    Spróbuj zainstalować sterowniki

    Biafra83
    Uczestnik
    Dołączył:04.2021
    Postów:1

    Witam serdecznie. Mam pewien problem 2 dni temu kupiłem i zainstalowałem cyberpunk 2077 na pc. Do tej pory gra chodziła płynnie bez żadnych problemów skończyłem samouczek i pierwszą misję. Dziś jak odpaliłem grę nie da się grać kiedy przesuwam myszkę kursor zacina się i przeskakuje to samo podczas poruszania się w samej grze co ciekawe dzieje się tak tylko kiedy obracam kamerę przy pomocy myszki.. kiedy używam tylko klawiatury gra nadal chodzi płynnie.
    Nie mam pojęcia o co może chodzić.. proszę o pomoc.

    milazoe
    Uczestnik
    Dołączył:05.2021
    Postów:1

    <font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>help today I remembered that I have a nice game with cdprojekt so when inserting the CD into the disk drive I noticed a 5mm crack. </font><font style=”vertical-align: inherit;”>is it possible to play with such a CD ???</font></font>

    I think i would be better to get new one.

    men tracksuits in USA[/url]

    BepaKrabamar
    Uczestnik
    Dołączył:05.2021
    Postów:11

    Natrafia na rozmyślania

    thucphamchucnangydx
    Uczestnik
    Dołączył:06.2021
    Postów:1

    włączeniu gry wyskakuje błąd że pierwszego włączenia gry może dokonać administrator. uruchamiałem jako administrator

  • Musisz być zalogowany aby odpowiadać w tym temacie.