Gry – pomoc techniczna – przekierowanie

  • Karolina_Gnaś_IRKarolina_Gnaś_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2011
    Postów:268

    Dzień dobry,

    niestety tutaj nie jesteśmy w stanie Ci pomóc. To forum, prowadzone przez dział Relacji Inwestorskich, dedykowane jest Grupie Kapitałowej CD PROJEKT, w kontekście jej obecności na warszawskiej giełdzie.

    W sprawie problemów technicznych z GOG skontaktuj się proszę z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularzy: http://www.gog.com/support/contact albo http://www.gog.com/support

    W sprawach związanych z problemami technicznymi gier z serii Wiedźmin kontaktuj się z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza:

    http://pl.cdprojektred.com/contact-support/

    pozdrawiam,

    Karolina Gnaś

    KubiQ
    Uczestnik
    Dołączył:05.2015
    Postów:3

    Mam problem. Po aktualizacji Wiedźmina 3 z wersji 1.02 do 1.11. W większych i mniejszych lokacjach pojawiły się bugi/glitche budynków i nie tylko. W jednej CutScence miotła, którą trzymała pewna starsza pani z która gadałem. W Oxenfrt statek (Nie wiem jak to opisać jak to wygląda. Mi to przypomina duzo kolcy w kazda stronę skierowane). Oprócz tego podczas pierwszej walki w grze z wojownikiem Dzikiego Gonu (Nie pamiętam nazwy misji), wojownik nie rusza się, nie broni się ani atakuje. Gdy zabiorę mu już 1/3 jego HP, on ucieka na środek tej sali tworząc wokół siebie pole ochronne (regeneruje HP) i otwiera portal skąd wychodzą ogary. Zabijam ogary i wojownik nadaj stoi w tym polu ochronnym i coś tam gada, ani do niego podejść się nie da ani wyjść z tej sali. Proszę o szybką pomoc!!!

    Maciek69
    Uczestnik
    Dołączył:01.2016
    Postów:1

    Dzień dobry jak gram na multipayer lan w Titan Qest to jak doszliśmy do Doki Ateńskie to kapitan który ma przewieść statkiem mnie i znajomego to znajomy moze przepłynąć a u mnie kapitan jest nieaktywny i nie mogę przepłynąć Bardzo proszę o pomoc

    Kubixus1982
    Uczestnik
    Dołączył:01.2016
    Postów:2

    Witam mam problem związany z grą Wiedzmin 3 po wpisaniu kodu na GOG Galaxy gra działa dobrze,następnie kupiłem dodatek Serca z Kamienia po jakimś czasie po wejściu na gog galaxy muszę podać jakiś kod żeby mieć dostęp do ustawień gry i dodatku próbowałem wszystkiego ,ale nic nie działa. Proszę o Pomoc.

    Kubixus1982
    Uczestnik
    Dołączył:01.2016
    Postów:2

    Witam mam problem związany z grą Wiedzmin 3 po wpisaniu kodu na GOG Galaxy gra działa dobrze,następnie kupiłem dodatek Serca z Kamienia po jakimś czasie po wejściu na gog galaxy muszę podać jakiś kod żeby mieć dostęp do ustawień gry i dodatku próbowałem wszystkiego ,ale nic nie działa. Proszę o Pomoc.

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:459

    Kubixus1982,

    w sprawie problemów technicznych z GOG skontaktuj się proszę z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza: http://www.gog.com/support/contact albo http://www.gog.com/support.

    Pozdrawiam,

    Kasia

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:459

    Kubixus1982,

    w sprawie problemów technicznych z GOG skontaktuj się proszę z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza: http://www.gog.com/support/contact albo http://www.gog.com/support.

    Pozdrawiam,

    Kasia

    barbik
    Uczestnik
    Dołączył:01.2016
    Postów:1

    Hej wszystkim

    Poszukuje odpowiedzi i pomocy w temacie 2 zamierzchłych gier CD projekt – Ski park i capitalism 2. Oba dyski mój komputer czyta w aplikacji apple – gier nie można wczytać (jedynie oddworzyc ścieżke dźwiękową). Czy istnieje sposób żeby je reaktywować? mam Windowsa 8.1

    xenos30
    Uczestnik
    Dołączył:01.2016
    Postów:1

    W 2008 roku zakupiłem grę Wiedźmin, po latach zapragnąłem zagrać ponownie. Obecne posiadam nowy komputer z Windows 10, instalacja przebiegła bez problemowo. Podczas uruchomienia gry wskoczył komunikat: „ włóż oryginalny dysk aplikacji ‘’ The Witcher’’ do napędu DVD-ROM!”.

    To znakiem tego Empik sprzedaje piraty ?

    Co mam zrobić z tym fantem?

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:459
    xenos30 napisał:
    W 2008 roku zakupiłem grę Wiedźmin, po latach zapragnąłem zagrać ponownie. Obecne posiadam nowy komputer z Windows 10, instalacja przebiegła bez problemowo. Podczas uruchomienia gry wskoczył komunikat: „ włóż oryginalny dysk aplikacji ‘’ The Witcher’’ do napędu DVD-ROM!”.

    To znakiem tego Empik sprzedaje piraty ?

    Co mam zrobić z tym fantem?

    xenos30,

    skontaktuj się w tej sprawie z pomocą techniczną poprzez ten formularz:

    http://pl.cdprojektred.com/contact-support/

    Pozdrawiam,

    Kasia

    lord-kris
    Uczestnik
    Dołączył:01.2016
    Postów:3

    witam -nie mam pojęcia w jaki sposób szukać kierowców po wykorzystaniu z agencji pracy w grze EURO TRUCK 2

    pawefff
    Uczestnik
    Dołączył:01.2016
    Postów:1

    Witam. Piszę odnośnie gry Wiedźmin 3 a dokładnie odnoście najnowszego patcha 1.12. Gra jest pełna błędów typu rozmazana tablica ogłoszeń , w dodatku `Serce z kamienia` nie ma studni gdzie schodzi sie do zabicia żabiego księcia a budynek obok nie ma ściany bocznej. Błędów jest wiele i chciałem się zapytać czy niedługo zostanie poprawiona owa łatka.

    Pozdrawiam

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:459

    pawefff,

    to forum, prowadzone przez dział Relacji Inwestorskich, dedykowane jest Grupie Kapitałowej CD PROJEKT, w kontekście jej obecności na warszawskiej giełdzie.

    W sprawach związanych z problemami technicznymi gier z serii Wiedźmin kontaktuj się z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza:

    http://pl.cdprojektred.com/contact-support/

    pozdrawiam,

    Kasia

    lord-kris
    Uczestnik
    Dołączył:01.2016
    Postów:3
    lord-kris napisał:
    witam -nie mam pojęcia w jaki sposób szukać kierowców po wykorzystaniu z agencji pracy w grze EURO TRUCK 2
    alexy28
    Uczestnik
    Dołączył:02.2016
    Postów:1

    A ja mam coś takiego. Chciałem zrobić dwa trofea na raz czyli za Krew pot i łzy oraz droga ku zagładzie .Moje zakończenie to Ciri Wiedzminka .Pozakończeniu gry wskoczyło mi tylko trofeum za Krew pot i łzy A za droga ku zagładzie już nie chociaż miałem ustawiony najwyszczy poziom.Czemu nie wbiło mi tego trofeum?Czy może muszę coś zrobić po epilogu w zadaniu ( jak Można to tak nazwać )coś się kończy a coś się zaczyna?

    P.S. Jak próguję zacząć nową gre plus i ustawić slot do save’a to wyskakuje mi informacja ` nie można zapisać na tym slocie gra nie została ukończona.A nowego slota nie mogę zrobić.

Musisz być zalogowany aby odpowiadać w tym temacie.