Gry – pomoc techniczna – przekierowanie

  • hoanglongtn
    Uczestnik
    Dołączył:11.2015
    Postów:1

    Istnieje wiele rzeczy do rozważenia przy wyborze gry dla dziecka, i nie może być w stanie uzyskać tylko jedno. Istnieje wiele rzeczy do rozważenia przy wyborze gry dla dziecka, i nie może być w stanie uzyskać tylko jedno. Dlatego trzeba mieć wiele opcji, w przypadku, gdy jeden nie jest w porządku.

    Yepi 1

    Friv 3

    Friv 10

    Friv 5

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:462

    Witam, proszę o kontakt w tej sprawie z cdp.pl.

    Pozdrawiam,

    Kasia

    koza
    Uczestnik
    Dołączył:11.2015
    Postów:1

    witam, jestem w Nowigradzie po aktualizacji poznikaŁy mi mosty znaczy (zrobiŁy, się przezroczyste) i do tego nie mogę popłynąć na Skelige bo na statku zacięło mi się 3 piratów i nie chcą umierac, tylko cały czas stoją z 1% zycia, ( w pełni tego słowa znaczeniu stoją ) mam takich gości z 10 w całej grze, a do tego zgłoszenie nie można tego uprości

    pozdrawiam

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:462

    Witaj,

    to forum, prowadzone przez dział Relacji Inwestorskich, dedykowane jest Grupie Kapitałowej CD PROJEKT, w kontekście jej obecności na warszawskiej giełdzie.

    W sprawach związanych z problemami technicznymi gier z serii Wiedźmin kontaktuj się z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza:

    http://pl.cdprojektred.com/contact-support/

    Pozdrawiam,

    Kasia

    patryk119
    Uczestnik
    Dołączył:11.2015
    Postów:1

    Witam mam problem z wiedzminem 3 który pojawił się nie tak dawno. Mam przegrane ok 80 godzin ale ostatnimi czasy gra automatycznie mi się wyłącza lub wyskakuje informacja że program przestał działać co jest bardzo irytujące. Jeśli chodzi o sprzęt to nie powinna to być jego wina działa mi na wysokich obrotach a wyłącza się zarówno na niskich jak i wysokich. Grę już odinstalowałem i zainstalowałem ponownie lecz problem nie zniknął. Mógłby ktoś mi pomóc ? Z góry dziękuję za odpowiedz.

    przepraszam nie zauważyłem pomocy technicznej poświęconej wiedzminowi przenoszę tam moje pytanie proszę o usunięcie tego posta

    testor
    Uczestnik
    Dołączył:12.2012
    Postów:113

    Proszę o wybatożenie osoby odpowiedzialnej za pracę kamery w trakcie walk bokserskich w W3 i dodatku.

    I jeszcze jedno do następnej łatki:

    Wiedźmin to debil albo ociemniały, który nie widzi ludzi, drzew i innych przeszkód – Włosy zrobiliście super, ale siniaki na twarzy też powinny się pojawiać, jak 20 razy `wlezie` na jakiegoś NPC, bo nie potrafi go ominąć subtelniej.

    Jest to strasznie irytujące. Czy nie da się zaimplementować takiego skryptu kolizyjnego/sposobu poruszania się powiedzmy to `eleganckiego` jak w Assassins Creed? Bohater w AC już od I części potrafi ładnie odsunąć przechodnia, ochronić się rękami jak gracz obierze kurs kolizyjny z drzewem, etc.

    Ponadto bardzo irytujące jest spadanie z wysokich lokacji (np. wieża z harpiami/trupami w dodatku Serce z Kamienia), bo przez brak wyczucia pada Wiedźmin spada. Może warto dołożyć opcje zachwiania się/zawahania w pobliżu uskoków, przepaści, tak aby mieć ułamek sekundy na cofnięcie gałki analogowej na padzie.

    Dziękuję.

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:462

    Witaj,

    to forum, prowadzone przez dział Relacji Inwestorskich, dedykowane jest Grupie Kapitałowej CD PROJEKT, w kontekście jej obecności na warszawskiej giełdzie.

    W sprawach związanych z problemami technicznymi gier z serii Wiedźmin kontaktuj się z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza:

    pl.cdprojektred.com/contact-support/

    Pozdrawiam,

    Kasia

    testor
    Uczestnik
    Dołączył:12.2012
    Postów:113

    no wiem…

    Ale zakładać 5632312 konto na 54634 portalu/forum żeby napisać dwa zdania… Nie.

    Tu i tak jest śmietnik, a Wy (może) przeczytacie.

    szymbed
    Uczestnik
    Dołączył:12.2015
    Postów:1

    Chciałem zainstalować starego wiedźmina i pokazuje mi że nie mam odpowiednio dużo miejsca do instalacji, chociaż miejsce jest>Wymagania komputera tez sa spełnione bo kilka lat temu grałem i wszystko było ok. Przy instalacji pokazuje: ` Failed (-2147024894): Nie można odnaleźć określonego pliku `

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:462

    Witaj,

    w sprawach związanych z problemami technicznymi gier z serii Wiedźmin kontaktuj się z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza:

    pl.cdprojektred.com/contact-support/

    Kasia

    pawlo198710
    Uczestnik
    Dołączył:11.2015
    Postów:1

    posiadam arcanie gothic 4 i nie działa mi klucz rejestracji elektronicznej co mam zrobić

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:462

    Dzień dobry,

    w tej sprawie proszę o kontakt bezpośrednio z cdp.pl.

    Jak Pan kliknie na „Pomoc”, znajdzie Pan tam numer telefonu, na który należy dzwonić.

    Pozdrawiam,

    Kasia

    niceboy
    Uczestnik
    Dołączył:10.2012
    Postów:14

    Dzień dobry,

    Czy ktoś z Państwa spółki ma zamiar interweniować odnośnie błędnych danych na portalach typu: bankier.pl, biznes.onet.pl, i innych portali odnośnie akcjonariatu.

    http://www.bankier.pl/gielda/notowania/akcje/CDPROJEKT/akcjonariat

    http://biznes.onet.pl/gielda/profile/akcje/cdprojekt,101,7,3973,profile-akcjonariat.html

    http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/akcje?wlid=1815

    Ja rozumiem można nie mieć dokładnych danych, ale brak głównego akcjonariusza Michała Kicińskiego i free float na poziomie 65.61%, to ewidentnie wprowadza w błąd i raczej działa na szkodę spółki.

    KowalxPompa
    Uczestnik
    Dołączył:12.2015
    Postów:1

    Dzień dobry,

    Mam problem z dodatkiem kingdoms kupiłem grę złotą edycję z podstawką.

    Podstawka działa gra chodzi ładnie wszystko ładnie.

    Tylko gdy chce zagrac w dodatek kingdoms nie umiem go znalezc w żadnych plikach tylko podstawka a kupiłem gre z dodatkiem.Nie wiem o co chodzi oprócz książeczki nic nie mam.Proszę o szybką odpowiedz.

    Pozdrawiam

    gustaw
    Uczestnik
    Dołączył:12.2015
    Postów:1

    Witam. Od czasu kiedy zainstalowałem łatkę 1.10 do gry Wiedźmin III gra zaczęła mi wychodzić do windows próbowałem opcji naprawy gry przez GOG ale to nic nie dało. Nie wiem co mam z tym zrobić. Proszę pomóżcie.

Musisz być zalogowany aby odpowiadać w tym temacie.