Gry – pomoc techniczna – przekierowanie

  • Oskar
    Uczestnik
    Dołączył:08.2015
    Postów:1

    Kupiłem Wiedźmina 3 i na początku świetnie się grało, ale potem zaczął się zawieszać obraz a dźwięk nadal był. Zainstalowałem wszystkie dodatki, programy i Patche jakie się tylko dało. Jakby ktoś wiedział jak to zrobić PROSZĘ POMÓŻCIE.

    Alcatraz3141
    Uczestnik
    Dołączył:08.2015
    Postów:1

    Witam.

    Mam taki mały problem podczas poszukiwania schematu na ulepszenie miecza srebrnego szkoły niedźwiedzia I. Mianowicie znalazłem lokację, w której znajduje się schemat ale podczas wejścia do środka warowni obraz zacina się lub wyrzuca do pulpitu. Dźwięk dalej działa poprawnie – słychać odgłosy walki, chodzenia lub wyjścia do menu. I teraz moje pytanie co może być nie tak? Tylko w tym miejscu gra się zacina a tak to wszystko chodzi normalnie. Sterowniki do karty graficznej zaktualizowane do najnowszych.

    Gra chodzi na laptopie:

    Win 8.1 64-bit

    Nvidia GeForce GT 740M

    Intel Core i3-3217U 1.8 GHz

    RAM : 6 GB

    Z góry dziękuje za każdą odpowiedź.

    JoT
    Uczestnik
    Dołączył:08.2015
    Postów:1

    Tak jak w temacie nwm gdzie zarejestrować ls 2013

    ilizurej
    Uczestnik
    Dołączył:08.2015
    Postów:1

    Witam. Mam problem z zainstalowaniem wiedźmina, zaznaczam że gre mam oryginalną , chodzi o to że na pierwszym dysku instalacyjnym instalacja stoi w miejscu..pisze tylko że całkowity czas to 2 minuty i nic..nic się nie instaluje. Nawet jak czekam 30 minut, o co chodzi? kto wie??

    sowa107
    Uczestnik
    Dołączył:08.2015
    Postów:1

    Witam

    jakiś czas temu kupiłem grę z tytułu i odkryłem, że potrzebne są mi 4 klucze.

    czemu potrzebne? bo dostałem 4 złe klucze. Każdy klucz ma 4 człony, a programy instalacyjne potrzebują kluczy o 5 członach. Strasznie słabo. Proszę o kontakt.

    N3cRo69
    Uczestnik
    Dołączył:08.2015
    Postów:1

    Witam Serdecznie,

    Mianowicie mam problem z wiedzminem 3, otóż grałem sobie bez problemu i pewnego dnia nie mogłem w ogole wejść do gry po naciścnięciu przycisku play w Gogu nic sie nie dzialo niby gra chciała startować lecz nic sie nie działo.

    myślałem coś sie popsuło, jakieś błędy przy update czy cos, zrobiłem formata dałem na nowo wszystkie sterowniki itp itd, grała działała pograłem troche i znów to samo po wciśnięciu Play nic sie nie dzialo, próbowałem też gre odpalić bezpośrednio z folderu lecz tam miałem listę plików z `Crashem` nie mam bladego pojęcia jak już sobie z tym poradzić próbowałem juz na kilka sposobów i nic.

    poniżej umieszczam zdjęcia jak to mniej wiecej wygląda :

    http://wrzucaj.net/ytX

    http://wrzucaj.net/yta

    http://wrzucaj.net/ytt

    Proszę o pomoc bo chciałbym pograć bezproblemowo 🙂

    Moja Specyfikacja Komputera:

    Procesor: Intel Core i5 4670 3,40 ghz Box

    płyta głowna: MSI B85-G43 Gaming

    Ram: Kingston HyperX DDR3 2x 4gb 1600Mhz XMP CL9 Genesis

    Karta Graficzna: GeForce GTX 760 OC MSI 4GB z nvidia GeForce Experience

    Karolina_Gnaś_IRKarolina_Gnaś_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2011
    Postów:268

    Witaj,

    To forum, prowadzone przez dział Relacji Inwestorskich, dedykowane jest Grupie Kapitałowej CD PROJEKT, w kontekście jej obecności na warszawskiej giełdzie.

    W sprawach związanych z problemami technicznymi gier z serii Wiedźmin kontaktuj się z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza:

    http://pl.cdprojektred.com/contact-support/

    Zapraszam również na forum poświęcone serii gier video Wiedźmin, znajdujące się na oficjalnej stronie CD PROJEKT RED:

    http://forums.cdprojektred.com/forums/9

    pozdrawiam,

    Karolina

    Griva
    Uczestnik
    Dołączył:10.2015
    Postów:1

    Siemanko. GoG.com pobrał mi patcha 1.10 i mam pewien problem. Nithraal jest nieśmiertelny. Nie dość że nie porusza się podczas walki, to po wykończeniu jego pomocników bariera nie wyłącza się a sam boss nie reaguje. Proszę o pomoc.

    Ramirez1983Ramirez1983
    Uczestnik
    Dołączył:07.2014
    Postów:2

    Mój problem pojawił się po aktualizacji 1.10. Gra ma problemy z teksturami obraz się rozmazuje postacie znikają albo widać poruszające się głowy bez ciała (przed aktualizacją wszystko było ok), pojawia się też błąd uniemożliwiający ukończenie niektórych questów np. w łaźni Dikstry przy pierwszym spotkaniu są przeciwnicy których nie można zabić (mają 0 życia ale są jakby zawieszeni) a co za tym idzie nie można ukończyć questa, ów problem występuję też w innych zadaniach. Znikła też część ekwipunku szkoły wilka.

    Mateusz212
    Uczestnik
    Dołączył:10.2015
    Postów:1

    Witam,

    mam problem z odpaleniem `nowej gry+` na PS4.

    Po raz pierwszy ukończyłem grę na patchu 1.05 , później w wyniku przeprowadzki nie miałem dostępu do internetu przez ponad miesiąc ale grałem co jakiś czas i eksplorowałem całą mapkę.

    Ostatnio tzn. wczoraj (28.10) pobrałem aktualizacje 1.11 i ucieszony chciałem zagrać w nowym trybie..

    Problem polega na tym, że po kliknięciu `Nowa gra`, wybraniu poziomu trudności i czy mają być wybory z W2 nie pyta mnie czy chce `Nową grę+`. Po prostu uruchamia się przygoda od nowa od 1 poziomu.

    Jak już wspomniałem grę ukończyłem i mam 36 poziom postaci.

    Proszę o pomoc,

    Pozdrawiam.

    Ramirez1983Ramirez1983
    Uczestnik
    Dołączył:07.2014
    Postów:2

    Aktualizacja 1.11 miała usprawnić grę niektóre questy mimo iż zostały ukończone widniały jako nie zaliczone wcześniej tylko w Gangach Novigradu miałem tego buga, teraz quest Dla dobra nauki, kabaret i parę innych. W przypadku questa Gwint z karczmarzami występuje bug w karczmie w Novigradzie na rynku można grać dowolną ilość partii a quest zostaje nieukończony. Podobnie jak punkty które się odbija z rąk potworów/bandytów zabiję wszystkich i nie można ukończyć (wcześniej wystarczyło przy braku przeciwników wziąść medytację aby zabłąkane dusze się znalazły) po aktualizacji i to nic nie daje. Gra zakupiona przez Origin próbowałem opcji napraw grę której niestety muszę używać po każdej aktualizacji bo w przeciwnym razie jak w poprzednim poście pisałem niektórzy przeciwnicy stają się nieśmiertelni ale i to nic nie daje w tym przypadku.

    Proszę o pomoc

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:568

    Witaj,

    To forum, prowadzone przez dział Relacji Inwestorskich, dedykowane jest Grupie Kapitałowej CD PROJEKT, w kontekście jej obecności na warszawskiej giełdzie.

    W sprawach związanych z problemami technicznymi gier z serii Wiedźmin kontaktuj się z działem pomocy technicznej za pomocą tego formularza:

    http://pl.cdprojektred.com/contact-support/

    Zapraszam również na forum poświęcone serii gier video Wiedźmin, znajdujące się na oficjalnej stronie CD PROJEKT RED:

    http://forums.cdprojektred.com/forums/9

    pozdrawiam,

    Kasia

    Jackowenen
    Uczestnik
    Dołączył:11.2015
    Postów:1

    Witam chciałbym zarejestrować grę Napoleon Total War

    lecz pod podaną strona jest to niemożliwe http://www.cdprojekt.pl/rejestracja

    Mam problem z odpaleniem tej gry dlatego przydałaby się wasza pomoc.

    Mianowice po wpisaniu do steam klucza gry nie mogę kontynuować instalacji ponieważ pisze że klucz już jest powiązany z innym kontem.

    Licze na szybką odpowiedz

    Katarzyna_Szulc_IR
    CD PROJEKT Moderator
    Dołączył:11.2015
    Postów:568

    Witam,

    wydawcą gry, o której Pan pisze, jest cdp.pl.

    W opisanej sprawie proszę o kontakt bezpośrednio z cdp.pl.

    https://cdp.pl/

    Pozdrawiam,

    Kasia

    Micchup
    Uczestnik
    Dołączył:11.2015
    Postów:1

    Ja nie miałem w pudełku klucza proszą o nowy!!! Chodzi mi o Grę Ogniem i Mieczem zakupioną jakiś czas temu ale nie pamiętam jak uruchomiłem ją kiedyś.

Musisz być zalogowany aby odpowiadać w tym temacie.