Gry – pomoc techniczna – przekierowanie

  • TerroR75
    Uczestnik
    Dołączył:05.2013
    Postów:1

    Kupiłem grę, w środku mam klucz i napis nad nim `Aktywuj grę na cdprojekt.pl/rejestracja` wchodzę tam a to jakieś stare cdp więc zrobiłem tutaj konto i nadal nie wiem gdzie aktywować to cholerstwo… proszę o pomoc..

    SinuheSinuhe
    Uczestnik
    Dołączył:11.2011
    Postów:322

    Witaj,

    Trafiłeś na forum, gdzie można wymienić się informacjami lub opiniami na temat działalności spółek grupy kapitałowej CD Projekt, wyników, planów i otoczenia biznesowego, giełdy, etc. Natomiast problemy z rejestracją gry możesz zgłosić tu:

    http://pomoc.cdp.pl/home

    Dlatego temat zamykam.

    Sinuhe

    superx
    Uczestnik
    Dołączył:12.2012
    Postów:5

    Dość nie dawno rozjechała mi się płyta – wyskakuje CRC32 w obu napędach.

    Dowiedziałem się od wyjadaczy Mound and Blade, że klucz z pudełkowej wersji, mogę wpisać do instalatora TaleWord.

    Cóż… zacząłem sprawdzać, gdyż starsze Warbandy – też są mocno już rozjechane.

    M&B 1 – siadł

    M&B Warband – siadł

    M&B Warband – Napoleonic – siadł

    M&B Ogniem i Mieczem – nie siadł…

    Wszystkie pudełkowe Mount and blad’y siadły… wyjątkiem Ogniem I mieczem

    powiem w prost klucz jest za długi! na aktywację automatyczną, i za krótki, na ręczną.

    Pisałem już na TelWords, i gracze tam sami są zdziwieni tym czymś, a TaleWorls stwierdził że powinien działać, a w gruncie rzeczy powinien być w formacie 1234-1234-1234-1234, oraz odesłali do dystrybutora ( na pudełku powinno pisać – i pisze), bo oni sami nic nie widzą i są zaskoczeni.

    Więc czekam na odpowiedź, o nie mam jak grać.

    superx
    Uczestnik
    Dołączył:12.2012
    Postów:5

    Temat: http://www.cdprojekt.com/Forum,t,494,topic_page,1#answer-form

    http://pomoc.cdp.pl/home zawiera tylko

    M&B Ogniem I Mieczem – Dziekie Pola

    a ja szukam pomocy do bez Dzikie Pola – które zasadniczo nie istnieją.

    Tego czego niema na TaleWorlds, Steam, inne duże sklepy z dystrybucją online sprzedające wszystkie gry Mount and Blade – to nie istnieje.

    Czekam ponownie na odpowiedź.

    Klucz jest za długi, aktywować nie mogę w kliencie TalesWord – TWÓRCÓW, płyta zjechana, zainstalować nie mogę.

    SinuheSinuhe
    Uczestnik
    Dołączył:11.2011
    Postów:322

    Przeniosłem Twój post do tego wątku z uwagi na odpowiedź udzieloną powyżej: o pomoc poproś we właściwym miejscu, a więc u pomocy technicznej cdp.pl pod adresem http://pomoc.cdp.pl/home

    To forum zostało stworzone, jako miejsce wymiany zdań na `tematy korporacyjne`, a więc dotyczy działalności grupy CD Projekt i jej obecności na GPW, natomiast nie dotyczy kwestii uruchamiania/aktywowania/rejestracji poszczególnych gier. Najlepszym miejscem do uzyskania pomocy technicznej jest strona pomocy technicznej, tak będzie po prostu najsprawniej i najbardziej efektywnie.

    Jeżeli nie znalazłeś rozwiązania problemu w `pytaniach i odpowiedziach`, skorzystaj z formularza kontaktowego:

    http://pomoc.cdp.pl/anonymous_requests/new

    Zany
    Uczestnik
    Dołączył:06.2013
    Postów:1

    Witam, kupilem gre Wiedźmin 2, mam problem z jej instalacja. Wyświetla się bład:

    Błąd transferu składnika

    Składnik: Wymagane pliki

    Grupa pliku: Data

    Plik: D:data2.cab

    Błąd: Błąd danych (CRC).

    System operacyjny Windows 7.

    Proszę o garść informacji, ktore pomoga mi rozwiazac problem i cieszyc sie gra.

    Pozdrawiam

    SinuheSinuhe
    Uczestnik
    Dołączył:11.2011
    Postów:322

    Witaj,

    Trafiłeś na forum, gdzie można wymienić się informacjami lub opiniami na temat działalności spółek grupy kapitałowej CD Projekt, wyników, planów i otoczenia biznesowego, giełdy, etc. Natomiast rozwiązanie problemów z instalacją/uruchomieniem/działaniem Wiedźmina lub Wiedźmina 2 na każda platformę sprzętową znajdziesz tu:

    http://pl.thewitcher.com/support/

    Sinuhe

    kameleon2345
    Uczestnik
    Dołączył:06.2013
    Postów:1

    MAM PYTANIE BO NIEDAWNO ZAKUPILEM GRE ‚Viking BATTLE OF ASGARD’ I NIEMOGE JEJ AKTYWOWAC. W PUDELKU Z GRA MAM PODANE DWA KLUCZE AKTYWACYJNE KTORE SA NIEPOPRAWE. BARDZO PROSZE O POMOC!!!

    Chadi11
    Uczestnik
    Dołączył:06.2013
    Postów:1

    Siema mam Wiedźmina 2 i podczas instalowania pliku data2.cab występuje błąd CRC co mam zrobić aby grę zainstalować ? (Wiele graczy ma ten problem jednak nie znalazłem rozwiązania, chyba ze go nie ma -_-, jeżeli chodzi o komputer wymagania gry są spełnione)

    Nymerion
    Uczestnik
    Dołączył:06.2013
    Postów:1

    Gram i Dzikie Pola około 2 lata i po raz pierwszy spotkałem się z takim problemem. Przy wchodzeniu na serwer pojawia się wiadomość o nieprawidłowym kodzie autoryzacji, a potem cofa mnie do menu Multiplayer. Miałem kiedyś ten błąd w Warbandzie, jednak tam wystarczyło deaktywować grę na Steamie i potem pobrac ze steama z Biblioteki. Normalnie mógłbym zrobic podobnie z moim OiMem, ale boje się o moje zapisy i słyszałem, ze na takie operacje jest limit, a nie chce zniszczyć sobie gry

    Proszę o pomoc

    Dddddddd
    Uczestnik
    Dołączył:05.2013
    Postów:1

    Witam. Mam windows 8 jestem administratorem komputera ale i tak przy włączeniu gry wyskakuje błąd że pierwszego włączenia gry może dokonać administrator. uruchamiałem jako administrator lecz to nic nie daje. Proszę o pomoc.

    SinuheSinuhe
    Uczestnik
    Dołączył:11.2011
    Postów:322

    W celu uporządkowania forum wszystkie posty dotyczące aktywacji/rejestracji/instalacji/aktualizacji lub innych problemów technicznych dotyczących gier zostały przeniesione do wątku o adekwatnym tytule. Dalsze posty z prośbami o pomoc w w/w sprawach również będą przenoszone do niniejszego wątku, ponieważ o pomoc należy zwracać się do serwisu zajmującego się właśnie udzielaniem pomocy, a więc pod adres http://pomoc.cdp.pl/home

    Jeżeli rozwiązania problemu nie ma w `pytaniach i odpowiedziach`, należy skorzystać z formularza kontaktowego: http://pomoc.cdp.pl/anonymous_requests/new

    Niniejsze forum zostało stworzone dla akcjonariuszy, inwestorów, a więc dotyczy spółki, giełdy, rynku, branży elektronicznej rozrywki, itp. Dyskusje na temat użytkowania gier (porady, opinie pomocnych i znających się na rzeczy ludzi) można prowadzić tu:

    https://cdp.pl/forum/forums/dyskusje-na-temat-serwisu-i-produktow-porady-opinie-ciekawostki-oceny

    Pozdrawiam,

    Sinuhe

    dspmatrix
    Uczestnik
    Dołączył:06.2013
    Postów:1

    witam mam pytanie odnosnie dodatku ursus addon kupilem jakis czas temu ten dodatek na http://www.farming-simulator.com/dlc.php?lang=pl&campaignIndex=21 placilem poprzez pay pal potwierdzenia mam grac gralem po sciagnieciu owego dodatku,ale nie zapisalem CD-keya do niego,i teraz nie moge uruchomic dodatku . czy jest mozliwosc poinformowania mnie o moim cd-keyu w jakis sposob???przed formatowaniem kompa gralem z ursusami a teraz mam orginalny dodatek i nie moge grac…. wedlug mnie powinno byc wyslane na meila numer cd-keya od was ale nie po co,przeciez wszyscy zapisuja cd-keye????jest jakas mozliwosc o oddanie mojego dodatku lub zwrot gotowki ktora wydalem na ta gre???dodam ze gram na platformie steam….pozdrawiam

    SinuheSinuhe
    Uczestnik
    Dołączył:11.2011
    Postów:322

    Być może ostatni post w tym wątku nie był wystarczająco precyzyjny, więc napiszę jeszcze raz: o pomoc techniczną zwracamy się do pomocy technicznej (linki dwa posty wyżej), a nie na forum dla inwestorów.

    Temat zostaje zamknięty, bo odpowiedzi na wszelkie pytania związane z instalacją, aktywacją, etc, etc (korzystaniem z gier) są udzielane przez wsparcie techniczne (pomoc) cdp.pl – linki dwa posty wyżej.

    Sinuhe

    mafiozo303
    Uczestnik
    Dołączył:07.2013
    Postów:2

    pomocy dzisiaj przypomniałem sobie że mam fajną gre z cdprojekt więc przy wkładaniu płyty do stacji dysków zauważyłem pęknięcie 5mm . czy mozna z taką płyta grac???

Musisz być zalogowany aby odpowiadać w tym temacie.