-
-
15 grudnia 2020 o 08:49
Od pewnego czasu mam zablokowany ekwipunek. Nie mogę zmienić nic poza bronią(na pozostałym ekwipunku mam kłudeczki). Ktoś wie co można z tym zrobić? Chyba nie muszę rozpoczynać gry od nowa?
15 grudnia 2020 o 21:44Mam ten sam problem, mam nadzieję, że będzie to załatane albo jest na to jakiś sposób, poza wstawianiem w plecaku, bo od nowa nie chce mi się zaczynać.
19 grudnia 2020 o 16:33Wyszedł nowy patch a tego nie naprawili, a naprawdę słabo się gra w bandażach na bosaka.
23 grudnia 2020 o 18:12No niestety rozwiązałem problem cofając się z poziomu 18 na 8, bo tam było miejsce uszkodzenia ekwipunku. Teraz wszystko działa jak należy ale 20 godzin gry poszło w ………. .
26 grudnia 2020 o 23:27Od pewnego czasu mam zablokowany ekwipunek. Nie mogę zmienić nic poza bronią(na pozostałym ekwipunku mam kłudeczki). Ktoś wie co można z tym zrobić? Chyba nie muszę rozpoczynać gry od nowa?
@Dan0001
@megan5Musicie zdjąć stój z slotu “specjalny”
31 grudnia 2020 o 01:31Tak jak pisze kolega należy zdjąć albo bandaże albo strój specjalny typu np. Do bycia niewidocznym w cyberprzestrzeni.
Jeśli to nie pomoże to faktycznie błąd
8 stycznia 2021 o 13:23Tak jak pisze kolega należy zdjąć albo bandaże albo strój specjalny typu np. Do bycia niewidocznym w cyberprzestrzeni.
Jeśli to nie pomoże to faktycznie błąd
No właśnie u mnie nic nie idzie zrobić , ekwipunek jest zablokowany przez neoprenowy skafander Judy , nie można go zamienić , sprzedać , przerobić ,
zdjąć itd. cały czas pokazuje komunikat Akcja Zablokowana .8 stycznia 2021 o 15:00A przeszedłeś cały podmorski quest? Po wyjściu z wody załatwić zasilanie podejść spać i na 2 dzień jest zakończenie questa
8 stycznia 2021 o 23:24A przeszedłeś cały podmorski quest? Po wyjściu z wody załatwić zasilanie podejść spać i na 2 dzień jest zakończenie questa
Ja tego Questa z Judy nie miałem . Przypadkowo go ubrałem zwiedzając mapę .
9 stycznia 2021 o 01:31Oooo no to powaga nowa gra i hej albo wczytać grę jeśli posiadasz Save z przed założenia kombinezonu :(….
Ja nie polecam modów ale jest podobno Save editor w którym możesz usunąć znacznik ekwipunku że jest questowy i wtedy powinieneś go bez problemu usunąć
- Musisz być zalogowany aby odpowiadać w tym temacie.